Je vindt bij Centricity24 de baan om trots op te zijn

 

Schrijf je in als kandidaat:

Schrijf je in als kandidaat

 

Boost voor je carrière

Iedereen is ongeduldig als het om zijn carrière gaat. Daarom geven wij jou flink de wind in de rug. Wij brengen je op veel werkplekken. Bieden je spannende mogelijkheden om meer en uiteenlopende ervaring op te doen. Goed voor je cv. Goed voor je netwerk. Een ideale stap om vaart te brengen in je carrière.

Jouw springplank?

Ben je net klaar met je opleiding? Dan zit je goed bij Centricity24. De ideale springplank naar je eerste baan. Wij staan voor je klaar als je trainer, coach en klankbord. Wanneer je maar wilt.

Alle technische sectoren

Centricity24 heeft een groot netwerk met voortdurend nieuwe banen in de elektrotechniek, meet- en regeltechniek, schakeltechniek, verlichtingstechniek, gebouwbeheersing en bij adviesbureaus, kortom: overal in de installatietechniek. Een unieke kans om je vakkennis en ervaring op veel verschillende plaatsen in te zetten en te vergroten.

Wij staan 24/7 achter jou

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn de kern van elke detachering door Centricity24. Daarom bieden wij professionele begeleiding door een vaste contactpersoon die jou goed leert kennen. Jouw aanspreekpunt bij Centricity24, bij wie je altijd terechtkunt. Wij zorgen er samen voor dat je meteen een onuitwisbare print achterlaat op je werkplek.

Join our team

We checken regelmatig of je nog 100% tevreden bent, want wij zien graag dat je plezier hebt in je werk. Zo zorgen we er samen voor dat jij het beste uit je carrière haalt.

Hoe zet jij je beste print? Laat van je horen.
Wij leren jou graag kennen!

Hoe zet jij je beste print? Download de folder voor meer informatie.


Werkzoekende

 

Altijd afwisselend

Wij staan 24/7 achter je

Eigen coach

Wij hebben je nodig

© 2022 Centricity24 | Webdesign & Realisatie: VisieCom